Exklusivt för medlemmar

Boosta grundkurs Konsthantverkscentrum

Boosta din digitala synlighet – Grundläggande nivå: delkurs 1-2

De här två delkursen ger hjälper dig igång med grundläggande digital synlighet för ditt företag. Du får också en baskunskap att jobba vidare utifrån i de mer fördjupande delkurserna.

För vem?

Du är aktiv på sociala medier men är osäker på vad det genererar för din verksamhet, du är osäker på om du har ett privat konto eller företagskonto, du är osäker på om du har rätt inställningar på Google my Business eller om du kan läsa statistik i dina digitala kanaler. Du vill få bättre koll med grundläggande kunskaper om din digitala synlighet.

Del 1

Sökmotorer, tips för att lyckas med sökoptimering, analysera dina besökare och implementera Google Analytics, jobba med lokalt sök och skapa profil med Google My Business och Google Maps.

Del 1-Video 1

Del 1-Video 2

Del 1-Video 3

Del 1-Video 4

Del 1-Video 5

Del 1-Video 6

Del 1-Video 7

Del 2

Så fungerar våra sociala medier, säkerställ du att har företagsprofil (samt fördelar mot privat profil), analysera dina användare på sociala medier, lär känna din målgrupp, fördelar med att annonsera.

Del 2-Video 1

Del 2-Video 2

Del 2-Video 3

Del 2-Video 4

Några extra tips!

Verktyg att använda om Google är långsamma med att snappa upp era förändringar på webbplatsen.
Kolla Pingler:

Mer om Google Analytics och Googles egna certifieringskurser:

Projektet ”Boosta din digitala resa – på rätt sätt” är utvecklat med stöd från Region Skåne tillsammans med Topvisible och Navigator. Fortbildningen har genomförts under 2021 och handledningsmaterialet är tillgänglig för dig som är medlem i Konsthantverkscentrum.