Exklusivt för medlemmar

Karin Auran Frankenstein, Konsthantverkscentrum

Pedagogiska Uppdrag • Karin Auran Frankenstein

Höstens andra inspirationsföreläsning hölls Karin Auran Frankenstein som berättade om det pedagogiska och konstnärliga arbete som utgör en del av hennes praktik. Hur funkar egentligen Skapande Skola? Hur tänker man kring budget och arvode? Karin delade med sig av sina bästa tips och tricks, och om lyckade och mindre lyckade projekt. Nedan kan du se en inspelning av Zoom-föreläsningen som hölls den 21 oktober 2021.
Karin Auran Frankenstein

Karin Auran Frankenstein

Karin Auran Frankenstein

Karin Auran Frankenstein har sedan 2014 sin bas i Malmö dit hon styrde kosan efter masterexamen från Keramik och Glas, på Konstfack. Hantverket och materialen utgör essentiella delar i hennes konstnärliga arbete, liksom ett utsvävat kemiskt laborerande och kollektiva processer.

Se mer om pedagogiska uppdrag

Ylva Frick • 10 oktober 2019

Ylva Frick berättar om sitt arbete med barn och unga genom Trådverket som hon driver tillsammans med sin syster Elisabet Frick. Maria Nordström, tidigare projektledare på Konsthantverkscentrum berättar om Konstdepartementet. Se inspelning från medlemsträffen på Rehab Kultur i Malmö, 10 oktober 2019.

Moa Lönn • 10 oktober 2019

Moa Lönn inspirerar med en föreläsning om leranimationer och sitt arbete med barn och unga. Se inspelning av föreläsningen.